Durostick – D-66 Repair

Durostick – D-66 Repair

Επισκευαστικός στόκος για έντονες ρωγμές και οπές εξωτερικών- εσωτερικών χώρων

Επισκευαστικός, λευκός ρητινούχος στόκος, τσι­μεντοειδούς βάσης, ινοπλισμένος, εμπλουτισμέ­νος με κεραμικά σφαιρίδια. Ιδιαίτερα θιξοτροπικός, δεν ‘κρεμάει’, με αποτέ­λεσμα να μην χρειάζεται καλούπι. Γεμίζει με μία στρώση, ρωγμές και οπές πλάτους 20mm και βάθους 30mm, χωρίς να συρρικνώνεται. Κατάλληλος για το κλείσιμο ρωγμών και οπών από καρφιά ή upat σε βαμμένες και άβαφες τοιχοποιίες από σοβά και μπετόν, χωρίς να αφήνει μπάλωμα. Ιδανικός και για την επισκευή σπασμένων ακμών σε κολόνες. Δεν ‘σκάει’, δεν ρηγματώνει και δεν κάνει τριχιάσματα όταν χρησιμοποιούμε καρφιά ή βίδες. Κατατάσσε­ται ως επισκευαστικό σκυροδέματος στην κα­τηγορία PCC R2 κατά EN 1504-3.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτα:
Εκκαθάριση

Περιγραφή

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Επισκευαστικός, λευκός ρητινούχος στόκος, τσιμεντοειδούς βάσης, ινοπλισμένος, εμπλουτισμένος με κεραμικά σφαιρίδια. Ιδιαίτερα θιξοτροπικός, δεν ‘κρεμάει’, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται καλούπι. Γεμίζει με μία στρώση, ρωγμές και οπές πλάτους 20mm και βάθους 30mm, χωρίς να συρρικνώνεται. Κατατάσσεται ως επισκευαστικό σκυροδέματος στην κατηγορία PCC R2 κατά EN 1504-3.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Έτοιμος προς χρήση με την ανάμειξή του μόνο με νερό.
  • Πρακτική συσκευασία, ευκολοδούλευτος.
  • Έχει εξαιρετική πρόσφυση σε μπετόν και σοβά.
  • Δεν αφήνει ‘μπάλωμα’ μετά την εφαρμογή του.
  • Δεν ρηγματώνει και δεν κάνει τριχιάσματα όταν τοποθετούμε καρφιά ή βίδες.
  • Υψηλών μηχανικών αντοχών.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Ο στόκος D-66 Repair είναι κατάλληλος για το κλείσιμο ρωγμών και οπών από καρφιά ή upat σε βαμμένες και άβαφες τοιχοποιίες από σοβά και μπετόν. Ιδανικός και για την επισκευή σπασμένων ακμών σε κολόνες. Εφαρμόζεται σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Προετοιμασία επιφάνειας Οι ρωγμές πρέπει να καθαρίζονται και να απομακρύνονται σαθρά υλικά (εάν υπάρχουν). Οι επιφάνειες πρέπει να είναι σταθερές, απαλλαγμένες από σκόνη, λάδια, λίπη. Είναι απαραίτητη η διαβροχή τους πριν από την εφαρμογή.

Εφαρμογή Προσθέτουμε τον D-66 Repair σε καθαρό δοχείο με νερό, σε αναλογία 1kg κονία προς 280-300ml νερό (1,4-1,5lt προς 5kg) και αναδεύουμε με δράπανο χαμηλών στροφών ή με λεπτή σπάτουλα, έως ότου δημιουργηθεί μία ομοιογενής, πηκτή μάζα χωρίς σβώλους, κατάλληλη για στοκάρισμα. Εάν χρειαστεί και δεύτερη επίστρωση, συνιστάται να εφαρμοστεί ύστερα από 3-4 ώρες
χωρίς διαβροχή. Το υλικό, αφού στεγνώσει, μπορεί να λειανθεί με γυαλόχαρτο όπου χρειάζεται. Βάφεται μετά τη σκλήρυνσή του (περίπου 48ώρες).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

To προϊόν, μετά την πλήρη σκλήρυνσή του, είναι ακίνδυνο για την υγεία και το περιβάλλον.

KAΘΑΡΙΣΜΟΣ

Τα εργαλεία καθαρίζονται με νερό, αμέσως μετά τη χρήση τους.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Ανάλογα με το πάχος και το βάθος του αρμού

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Διατηρείται στην εργοστασιακά σφραγισμένη συσκευασία του, σε ξηρούς και σκιερούς χώρους, για τουλάχιστον 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ

Το προϊόν περιέχει τσιμέντο Portland. Πριν από τη χρήση, συμβουλευτείτε τις οδηγίες προφύλαξης στη συσκευασία του προϊόντος ή στο έντυπο δεδομένων ασφαλείας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος

1kg

has been added to your cart:
Ταμείο