Durostick – D-19 Graffiti Remover

Durostick – D-19 Graffiti Remover

Πανίσχυρο καθαριστικό συνθημάτων

Καθαριστικό με πανίσχυρη δράση, κα­τάλληλο για όλες σχεδόν τις επιφάνει­ες. Αφαιρεί εύκολα και γρήγορα graffiti, μαρκαδόρο ή στυλό από σοβατισμένους τοίχους, μπετόν, πέτρα, μάρμαρα, μεταλλικές επιφάνειες, τζάμια και πλακίδια. Απαραίτητο για τον καθαρισμό αγαλμάτων, μνημείων, σχολείων, πανεπιστημίων, όψεων κτιρίων και παιδικών δωματίων. Δεν επηρεάζει τη βαμμένη επιφάνεια και αποτελεί οικονομική λύση σε σχέση με την επαναβαφή των τοίχων.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτα:
Εκκαθάριση

Περιγραφή

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Πανίσχυρο καθαριστικό συνθημάτων. Καθαρίζει μέταλλο, γυαλί, μπετόν, σοβά, μάρμαρα, πλακίδια, πέτρα. Αφαιρεί εύκολα και γρήγορα τα συνθήματα, χωρίς να αφήνει στάμπες ή λεκέδες και χωρίς να επηρεάζει τη βαμμένη επιφάνεια. Καθαρίζει τοίχους γραμμένους με spray, μαρκαδόρους και στυλό σε χώρους όπως παιδικά δωμάτια.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

To D-19 GRAFFITI REMOVER είναι κατάλληλο για όλες σχεδόν τις επιφάνειες. O καθαρισμός συνθημάτων σε σχολεία, πανεπιστήμια, δημόσια και ιδιωτικά κτίρια με το D-19 GRAFFITI REMOVER θεωρείται ιδιαίτερα οικονομικός σε σχέση με την επαναβαφή τους.

ΤΡOΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

To D-19 GRAFFITI REMOVER είναι ιδιαίτερα ισχυρό καθαριστικό. Κατά την εφαρμογή και το ξέπλυμά του, συνιστάται η χρήση προστατευτικών πλαστικών γαντιών. Πριν από την εφαρμογή σε βαμμένη επιφάνεια, συνιστάται τοπικά δοκιμαστική χρήση του υλικού. Ψεκάστε από απόσταση 20-25cm και τρίψτε με μαλακό πανί ή σφουγγάρι, ανάλογα με την επιφάνεια. Μετά την απομάκρυνση των συνθημάτων, ξεπλύνετε με καθαρό νερό. Εάν χρειάζεται, σε επιφάνειες με έντονους και ‘επίμονους’ λεκέδες, επαναλάβετε τη διαδικασία.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Περίπου 500ml/3m² επιφάνειας

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Διατηρείται σε χώρους χαμηλής υγρασίας, μακριά από κάθε πηγή θερμότητας, για τουλάχιστον 36 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ

Το προϊόν χαρακτηρίζεται ως επιβλαβές. Συνιστάται να διατηρείται μακριά από παιδιά και να εφαρμόζεται σε καλά αεριζόμενους χώρους. Πριν από τη χρήση συμβουλευτείτε τις οδηγίες προφύλαξης στη συσκευασία του προϊόντος ή στο έντυπο δεδομένων ασφαλείας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Χωρητικότητα

500ml

has been added to your cart:
Ταμείο