Durostick – Γράσο

Durostick – Γράσο

Μακράς διάρκειας

Γράσο βάσεως λιθίου για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Προστατεύει από τη σκουριά και τις τριβές, κάθε κινούμενο μεταλλικό μέρος, σε μηχανήματα και εξαρτήματα. Διατηρεί διαχρονικά τη ρευστότητά του και παρέχει άριστη λίπανση που διαρκεί. Κατάλληλο για γρανάζια, πόλους μπατα­ρίας, ντίζες, ρουλεμάν, αντλίες, έμβολα, μεντεσέδες πορτών και παραθύρων. ‘Αποτρέπει’ τη διαρροή οσμών από μεταλλικά ή πλαστικά φρεάτια και σιφόνια.

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορία: Ετικέτα:
Εκκαθάριση

Περιγραφή

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Γράσο βάσεως λιθίου για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Προστατεύει από τη σκουριά και τις τριβές, κάθε κινούμενο μεταλλικό μέρος, σε μηχανήματα και εξαρτήματα. Διατηρεί διαχρονικά τη ρευστότητά του και προσφέρει άριστη λίπανση που διαρκεί.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Κατάλληλο για λίπανση που διαρκεί, σε γρανάζια, πόλους μπαταρίας, ντίζες, ρουλεμάν, αντλίες, έμβολα, μεντεσέδες πορτών και παραθύρων. ‘Αποτρέπει’ τη διαρροή οσμών από μεταλλικά ή πλαστικά φρεάτια και σιφόνια.

ΤΡOΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Προετοιμασία επιφάνειας Αφαιρούμε σκουριά και σκόνη από την επιφάνεια εφαρμογής.

Εφαρμογή Τοποθετήστε το ρύγχος του φιαλιδίου στο σημείο που θέλετε να προστατεύσετε και πιέστε. Σε μεγάλη επιφάνεια, το υλικό εφαρμόζεται με πινέλο, βούρτσα ή σπάτουλα στις προς προστασία επιφάνειες.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Ανάλογα με την εφαρμογή.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Διατηρείται σε σκιερούς χώρους, μακριά από κάθε πηγή θερμότητας, για τουλάχιστον 36 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ

Το προϊόν δεν χρειάζεται κάποια επισήμανση επικινδυνότητας βάσει της ισχύουσας ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας. Συνιστάται όμως να διατηρείται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή, δείχνοντας το δοχείο ή την ετικέτα.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Χωρητικότητα

125ml, 1lt

has been added to your cart:
Ταμείο